Forrige dag Torsdag 05/11 Næste dag

Lurrie Bell
& Copenhagen Slim (USA/DK)

Lurrie Bell 
& Copenhagen Slim

Kl. 19.00 / entré 130,-

Lurrie Bell født 1958 er søn af den berømte Chicago bluesmand Carey Bell, der var kendt for sit blændende mundharmonika spil.
Lurrie har en lang karriere bag sig men har aldrig lydt bedre og med udgivelsen "The devil aint got no music" fra 2012, har han cementeret sig som en af de største nulevende Bluesmænd fra Chicago.

Nisse Thorbjørn, vandt prisen som "Årets Danske Bluesnavn" i 2009 efter udgivelsen af debut'en "CPH SLIM", han har siden hen turneret med sit Copenhagen Slim Band.
Det er også blevet til flere turneer med USA's John Primer som også er et af de store navne på Chicagos traditionsrige bluesscene.

Lurrie og Nisse har spillet sammen flere gange før, dog ikke i Danmark men på Kingston Mines i Chicago hvor Nisse Thorbjørn for 10 år siden spillede med Lurrie for første gang.

Nisse Thorbjørn fortæller:
"jeg har lige siden de fede aftener med Lurrie på Kingston Mines haft lyst til at bringe ham forbi Danmark, nu kan det så endelig lade sig gøre og jeg glæder mig enormt til det!"

Lurrie er inviteret og nomineret til "The National Blues Music Awards " galla ugen før han ankommer til DK, gad vide om det ikke bliver en nykåret award winner der besøger Københavns bluestempel den 15. Maj ?

Besætning

Lurrie Bell (g/voc)og Nisse "CPH Slim" Thorbjørn (hca/voc)

Blues Jam med Joachim Svensmark, Marco og Laust

Blues Jam med Joachim Svensmark, Marco og Laust

Kl. 22.00

Traditionsrig blues jam styret af Marco og Laust.
Denne torsdag aften - efter Lurrie Bell - er det superguitaristen Joachim Svensmark der åbner jamballet.

Besætning

Marco Diallo (d) Laust Nielsen (bas)