Forrige dag Lørdag 20/06 Næste dag

Deepers

Deepers

Kl. 22.00 / entré 70,-

The Deepers er et unikt bud på blues- og rootsinspireret musik, anno 2012. The Deepers har en helt unik og stemningsmættet lyd, som man ikke har hørt før på den danske bluesscene. Samspillet er præget af en blanding af rå energi samtidigt med en opmærksomhed på detaljer og klange, der er enestående for netop denne konstellation af musikere. På papiret består The Deepers' klang af David Kampmanns vokal og hans meget personlige håndtering af resonatorguitaren. Læg hertil Dan Hemmers smukt ornamenterede spil på hammondorgel og, sidst men ikke mindst, den i særklasse sammenspillede og velsmurte rytmesektion, bestående af Jimmy Krogsgaard og Morten Sidenius.

Projektet opstod egentlig som en engangsforestilling, samlet til guitaristen og sangeren David
Kampmanns 45-års fødselsdagskoncert på Mojo. Responsen fra publikum på bandets optræden, samt
følelsen af en stor mængde oplagt udviklingspotentiale hos musikerne selv, gjorde det dog
indlysende for alle, at musikken skulle længere ud end blot dette ene arrangement.

Hvis man dykker lidt ned i historikken bag The Deepers, ser man at der er tale om særdeles garvede folk: David Kampmann og Jimmy Krogsgaard var begge stiftende medlemmer af det succesrige og anmelderroste band Baal, og har herudover virket i et utal af konstellationer. David i de sidste år som anerkendt solofortolker af tidlige bluesnumre og Jimmy som ofte benyttet musiker, bl.a. i store teaterproduktioner.

Dan Hemmer er en af Danmarks travleste og mest værdsatte organister i en lang række sammenhænge og har bl.a. været et kernemedlem af Kenn Lendings band i en lang årrække. Morten Sidenius har, udover at være en flittigt benyttet trommeslager, stor erfaring som percussionist, producer og arrangør i en lang række sammenhænge.

The Deepers er en stor og nærværende musikalsk oplevelse - simpelthen.

Besætning

David Kampmann (g/voc), Dan Hemmer (orgel), Jimmy Krogsgård (bas9 og Morten Sidenius (d)