Forrige dag Lørdag 13/12 Næste dag

The Pocket Players

The Pocket Players

Kl. 22.00 / entré 70,-

THE POCKET PLAYERS er et nyt blues band fra Århus som består af gamle kendinge. Bandets absolutte omdrejningspunkt og hjørnesten er Ole Bech, som med en sjælden energi og indlevelse synger og spiller "The Blues" - hver gang. Meget råt, enorm ærligt og utrolig smukt. Derudover består The Pocket Players af Palle Hjort(Savage Rose) på orgel, Søren Poulsen(Peter Sommer) på trommer og Henrik Poulsen(Johnny Madsen) på bas.

The Pocket Players opstod fordi de 4 musiker, som kender hinanden gennem det danske bluesmiljø, alle ønsker at spille blues som det er bedst, nemlig traditionelt, men uden nogle regler, så leg og personlig musikalitet får en central rolle, både under indspilning og til live koncerter.

Måske undrer du dig over bandnavnet "THE POCKET PLAYERS"! Men nej, tankerne skal ikke ledes hen på lommebilliard eller andre lumre fortolkninger. Det at være en "pocket player" eller "playing in the pocket" er et udtryk som stammer fra bluesmiljøet i sydstaterne. En pocket player har et solidt swing og passer på det med næb og klør. Når et helt band er "in the pocket" betyder det at alle ånder sammen og spiller solidt musik bygget på et stærkt fundament af sikre grooves. Og det er præcist det THE POCKET PLAYERS gør.

The Pocket Player's første plade bærer titlen "ACID BLUE HORIZON". Den udkommer mandag d. 19 august og bliver efterfulgt af en intens tour.

Besætning

Ole Bech (guitar/vokal), Palle Hjort(orgel), Søren Poulsen(trommer) og Henrik Poulsen(bas)