Forrige dag Onsdag 03/12 Næste dag

The Twang

The Twang

Kl. 22.00 / fri entré

The Twang
Er et bluegrass band bestående af 3 musikere fra forskellige baggrunde, men med en delt kærlighed til bluegrassen og den amerikanske folkemusik. Musikken spænder fra bluegrass, western swing, blues, old-time til ragtime. Materialet er sammensat af både traditionelle og originale numre. Centralt i musikken er 3-stemmig sang, en balance mellem tradition og nyskabelse, grove, udadvendt energi og kærlighed til musik.

Bandet består af;
Thyge Søndertoft Pedersen; Violin, Sang og Mandolin. - Thyge har i flere år bevæget sig meget på folkemusik scenerne (nordisk og amerikansk folkemusik) i både Danmark og Sverige, hvor han har skabt sig et navn der er synonym med håndværk i højklasse. Derudover har han en stor interesse i jazz. Han er en musiker der søger ind mod kernen og for hvem nerve og groove er helt essentielt. Thyge studere på det rytmiske musikkonservatorium, på 2. År, med violin som sit hovedinstrument.

Spencer Gross; Kontrabas, Sang, Guitar og Mandolin. - Er en alsidig musiker der kan opleves i sammenhæng fra pop til fri improvisation. Han er uddannet bachelor fra det rytmiske musikkonservatorium med guitar som hovedinstrument. Nysgerrighed og udfordring af rammerne er noget der i høj grad beskriver Spencer. Hans øre er mod at skabe smuk og meningsfyldt musik uden at lade sig begrænse.

Peter Banks; Banjo, Sang, Kontrabas, Mundharpe, Guitar. - Peters musik springer ud fra en kærlighed til især den mellemøstlige, vestafrikanske og amerikanske folkemusik. Han er uddannet bachelor fra det rytmiske musikkonservatorium med banjo som hovedinstrument.