Forrige dag Lørdag 08/11 Næste dag

Esben Just

Esben Just

Kl. 21.30 / fri entré

Landets "førstepianist" Esben Just indtager scenen med vanlig charme og storspil.
Bagmanden og forgrundsfiguren i Skipper-Just-Frost spiller denne aften helt alene.
Med sin vanlige New Orleans inspirerede pianostil leverer han numre af bla. Dr John og Professor Longhair men der bliver også plads til egne originale sange.

Esben Just:
" Det er altid med et skud ærefrygt og en kende rysten i bukserne at jeg går på scenen på Mojo. Stedet hvor så mange i gennem tiden har stået og udbredt det gode og sande budskab om "the Blues". En scene som har haft besøg af Champion Jack Dupree bør altid behandles med varsomhed, og man kan sætte sig op på den i sikker forvisning om at folk er vant til at blive underholdt på den fede måde. Så med det i mente sætter jeg altid pris på mine Mojo koncerter, for det holder bluesen i live og min sjæl ung."

Besætning

Esben Just (piano/vokal)

Bluespower

Bluespower

Kl. 22.00 / entré 70,-

Bluespower står i dag for en moderniseret og udfordrende bluesgenre, der appellerer bredere end de fleste bands i genren. Bandet vil gerne være med til at bryde grænser og give blues fundamentalisterne kamp til stregen under mottoet ”keep the blues alive”
Bluespower blev dannet allerede i 2005, men fremstår i dag af et hold af dedikerede musikere, der spiller saftig gyngede blues. Numrene, som er et bredt udvalg af dansevenlige blues klassikere og egne numre, leveres i et udadvendt show, med masser af spilleglæde og glimt i øjet.
I front har vi Kim Byriel som med sin rå og raspende bluesvokal minder om en Howlin’ Wolf og John Fogerty. De to guitarister Lasse Laursen og Carsten Mellson har hver deres unikke stil og skiftes til at brænde igennem på solo og rytme. Den solide backin’ håndteres af Mick Pedersen på steady bas og Jesper Gislason på storsvingende trommer.
En aften i selskab med Bluespower, er en garanti for en unik musikalsk oplevelse, der når langt ud over scenekanten. Repertoiret spænder fra beskidt bluesrock, swingende shuffleblues til standardbluesnumre, men udføres med respekt for den blå tone.

Besætning

Vokal: Kim Byriel Guitar: Carsten Mellson Guitar: Lasse Laursen Bas: Mick Pedersen Trommer: Jesper Gislason