Forrige dag Lørdag 21/12 Næste dag

All My Exes

All My Exes

Kl. 22.00 / entré 70,-

All My Exes er fed snavset country blues. Steffen var sanger og guitarist i det hedengangne Bobadawdav - nu slår han sig løs med nye legekammerater - det er festligt, det er energiskt og det er roots på den fede måde.
Repertoiret består af en række møgbeskidte numre, skrevet af Steffen Christensen i tæt samarbejde med resten af bandet. På deres debutplade finder man også en stribe gæstemusikker så som, Ronni Boysen, J-tex og Peter Nande. Bandet består af, Mikkel M Christensen på guitar og kor, Lars Andersen på trommer, Mads Bay på kontrabas og Steffen Christensen på Dobro, banjo og vokal.
Denne lørdag overtager de scenen fra Zididada der holder deres årlige julekoncert fra 19-22
All My Exes er et nyt folk/bluesprojekt! Bag projektet står forskellige etablerede musikere fra det københavnske blues - og folkmiljø. All my exes er netop nu pladeaktuel med albummet ”From Nashville to El Paso”, der består af en række møgbeskidte numre, skrevet af Steffen Christensen i tæt samarbejde med rasten bandet.

På plader finder man også en stribe andre gæstemusikker så som, Ronni Boysen, J-tex og Peter Nande. Pladen er indspillet og produceret af bandet selv i bandets eget studie - en torums bunker fra 2. verdenskrig – hvor bandet har holdt til det sidste år og har formået at lave en helt egen og unik sound.

Bandet består af, Mikkel M Christensen på guitar og kor, Lars Andersen på trommer, Mads Bay på kontrabas og Steffen Christensen på Dobro, banjo og vokal.

Skaberen og frontmanden Steffen Christensen er opvokset i den sønderjyske muld, hvorfor Tønder Festival har været en stor del af Steffens musiske opvækst. Han har spillet i flere forskellige roots/blues bands, og i 2001 dannede han Bobadavdaw med Mads Bay, som nu også er en del af All my exes.