Forrige dag Onsdag 11/12 Næste dag

MonkeyRat

MonkeyRat

Kl. 21.30 / fri entré

Monkeyrat leverer original og funky musik.
Det er sangeren Anna Iachino og hendes mand superbassisten Arnold Ludvig fra Færøerne der skriver og komponerer musikken som de så leverer lige i smasken sammen med en fed guitarist, Alain Apaloo og en storswingende Jens Stoklund bag gryderne.

2 sets - MonkeyRat w/ special guest singers
3rd set - MonkeyRat Funk Jam Party w/ special guest singers, guests singers, & musicians

Titelnummeret fra MonkeyRat's nye album Sunshine blev endnu et mindre hit for bandet på ChartBase Top-100 og gik endda også Top 3. på CB NorthAtlantic DK.
Nu er andet singleudspil "Amsterdam" klar og som titlen afslører er det lidt af en tribute til den hollandske hovedstad.

Efter at have været Urban, Rock, Alternative og Funk igennem er vi nu klar til at tage et Reggae-train med MonkeyRat. Selvfølgelig er der som altid banket en god del Funk ind i nummeret, men det er Reggae-genren der er i hovedsæddet og canadiske Anna Iachino leder slagets gang med sine Spoken Words, mens der også er hentet vocal-hjælp fra RoWan og Jasmin. Det er - endnu - et absolut fremragende udspil fra bandet og det er da heldigvis så småt også andre der er begyndt at få øjnene op for! Således samplede selveste FatBoy Slim deres nummer "Sex In Wonderful Copenhagen" da han fornyligt spillede i København og de har også fået rosende omtale af Kieron Gene Tyler der bla. skriver for Mojo, Billboard og The Arts Desk.
Så det går fremad, men alt for langsomt.
Jeg har længe givet medierne på "fastlandet"(DK) skylden for at den kæmpe musikalske talentmasse der render rundt på Færøerne ikke har brudt ordentligt igennem endnu, trods fantastisk materiale.
Men sandheden ligger nok desværre også på Færøerne selv, hvor udgiverne af musikken simpelthen ikke arbejder seriøst nok for deres artister, da der nærmest er musikmonopol på de smukke øer.

Uanset hvad og hvis skylden er, så lover jeg hermed at kommer jeg i besiddelse af et par millioner, så drager jeg afsted og får gjort noget seriøst for et gennembrud for navne som f.eks Bardur Johannesen og MonkeyRat her, der begge nærmest sprudler af international klasse.

Men lad os håbe kunstnerne har en Plan B, for mit held i spil har aldrig været for stort:-)
Snup et lyt og tag med The Reggae-Train On An Amsterdam-Trip!

Besætning

Anna Iachino - vocals Arnold Ludvig - bass/vocals Alain Apaloo - guitar Jens Stoklund - drums special guest singers: Jazz Malaika, Deborah, & roWan

Website

www.monkeyratmusic.com